RESTAURACJA W TWOJEJ FIRMIE


Restauracja w Twojej firmie to nie tylko nasze hasło reklamowe. To nasza filozofia działania. Wierzymy, że posiłek spożywany w pracy nie musi być jakościowo różny od tego, który możemy zamówić w dobrej restauracji. Nie idziemy na kompromisy, jesteśmy przekonani, że stołówka to także miejsce w którym można zjeść smaczny i dobrze przygotowany obiad. Gotujemy ze smakiem i trafiamy WSMAQ! Dlatego chcąc zapewnić swoim pracownikom najwyższą jakość postaw na WSMAQ. Proponujemy dwie możliwości współpracy w zakresie zapewnienia posiłków w Twojej firmie. Wybierz ten który najbardziej Ci odpowiada, a szybko przekonasz się, że zapewnienie dobrego jedzenie to jeden z elementów wyróżniających Twoją organzajcję.

Korzyści DLA PRACODAWCY


  • Oszczędność czasu – pracownicy nie wychodzą na posiłek poza miejsce pracy. 
  • Integracja pracowników przy wspólnym posiłku
  • Większa zdolność przyciągania pracowników - rekrutacja
  • Mniejsza rotacja i utrzymanie pracowników w firmie.
  • Wyższa wydajność. 
  • Satysfakcja i zaangażowanie pracowników.
  • Budowanie wizerunku dobrego pracodawcy.

Dlaczego warto wybrać WSMAQ?


Uruchomienie własnej stołówki do duży koszt, a dodatkowo trzeba spełnić szereg wymagań sanepidu. Chcąc zapewnić posiłki pracownikom najlepszym rozwiązaniem jest współpraca z naszą firmą. Specjalizujemy się w przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków. Oferujemy wiele form współpracy dostosowując się do Klienta. Posiadamy bardzo bogatą ofertę cateringową. Do wyboru ponad 100 potraw! 

Pracodawca może dofinansować pracownikom wyżywienie, jeżeli nastąpi to ze środków funduszu socjalnego, wtedy nie podlega składkom ZUS. 

Jeśli dofinansowanie posiłków jest stałą praktyką – w firmie działa stołówka zakładowa, dostarczane są do niej codziennie na potrzeby pracowników posiłki albo pracodawca zapewnia pracownikom bony czy karty żywieniowe,- dofinansowanie może pochodzić z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych  (forma pomocy materialnej).

Korzyści DLA PRACOWNIKA


  • Dostęp do pełnowartościowego posiłku w trakcie godzin pracy. 
  • Niższe koszty posiłku. 
  • Oszczędność czasu. 
  • Profilaktyka żywienia.